Alpha Bank : Υπογραφή σύμβασης για τους 1.010 εργαζόμενους της πρώην Εμπορικής Τράπεζας

Alpha Bank : Υπογραφή σύμβασης για τους 1.010 εργαζόμενους της πρώην Εμπορικής Τράπεζας
Στην υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με την οποία διασφαλίζονται τα συμφέροντα των 1.010 εργαζομένων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, προχώρησε ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank με την διοίκηση της Τράπεζας.


«Η διοίκηση της Τράπεζας ανταποκρίθηκε άμεσα στο στην πρόκληση του Συλλόγου και μετά από σειρά διαβουλεύσεων που είχαν προηγηθεί κατέληξαν σήμερα στην υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης. Η εξέλιξη αυτή ενισχύει ενότητά στην Τράπεζα και εξασφαλίζεται η δυναμικότερη πορεία της που πλέον βασίζεται στη σύνθεση ενός νέου και εξαιρετικά καταρτισμένου προσωπικού, στοιχεία που προωθούν με τον καλύτερο τρόπο την άριστη προοπτική του εργασιακού μέλλοντος», αναφέρει ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.
Με βάση την συμφωνία προβλέπονται τα εξής:
- Από 1.1.2014 οι εργαζόμενοι της πρώην Εμπορικής Τράπεζας εντάσσονται στο τακτικό προσωπικό της Alpha Bank και στον ισχύοντα Οργανισμό Προσωπικού.

-Η ένταξη γίνεται σε βαθμό ανάλογο με τα έτη υπηρεσίας και με το επίδομα σπουδών που λαμβάνουν, σύμφωνα με τους κατατεθέντες και εγκριθέντες, τίτλους σπουδών τους.

-Η ένταξη όλων όσοι κατείχαν θέσεις ευθύνης (Δ/ντού Διευθύνσεως, Αν. Δ/ντού Διευθύνσεως, Υποδ. Διευθύνσεως, Υποδ. Επιχειρηματικού Κέντρου και Διευθυντού Κατ/τος) γίνεται απευθείας σε βαθμό ανώτερο του προβλεπομένου και ανάλογο του βαθμού που έχει αποδοθεί σε Υπάλληλο της Τράπεζας που κατέχει, με βάση το ισχύον σήμερα οργανόγραμμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ