Cosmote Prepaid Mastercard: Διπλάσια ΜΒ αυτά τα Χριστούγεννα

Επιπλέον, 5 ευρώ δώρο με κάθε νέα ενεργοποίηση

Cosmote Prepaid Mastercard: Διπλάσια ΜΒ αυτά τα Χριστούγεννα

Διπλάσια MB για όλους και δώρο 5 ευρώ για κάθε νέα ενεργοποίηση προσφέρει, αυτά τα Χριστούγεννα, η COSMOTE Prepaid Mastercard, η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά χαρίζει MB.

Από σήμερα, όλοι οι κάτοχοι της COSMOTE Prepaid Mastercard κερδίζουν 10 ΜΒ με κάθε €1 αγορών1, ώστε να σερφάρουν απεριόριστα και να μοιραστούν τις καλύτερες στιγμές των γιορτών, μέσα από το ταχύτατο δίκτυο Mobile Internet της COSΜOTE.

Επίσης, με την έκδοση νέας COSMOTE Prepaid Mastercard, επιπλέον των διπλάσιων MB, δίνεται στους πελάτες δώρο 5€ για αγορές με την κάρτα, ενώ η έκδοσή της, αξίας 5€, γίνεται δωρεάν2.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την COSMOTE Prepaid Mastercard εύκολα και γρήγορα σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, απλά με την αστυνομική τους ταυτότητα3.

Η COSMOTE Prepaid Mastercard δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού με το σήμα Mastercard, κερδίζοντας δωρεάν MB με κάθε 1 ευρώ αγορών4, για περισσότερο mobile internet. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα ΜΒ οι ίδιοι ή να τα μεταβιβάσουν εντελώς δωρεάν σε άλλο συνδρομητή COSMOTE, τη στιγμή που τα επιθυμεί ή τα έχει ανάγκη, για να απολαύσει ακόμη περισσότερο χρόνο στο Internet και τα social media.

Η διαχείριση της κάρτας αλλά και των MB γίνεται μέσα από την εφαρμογή COSMOTE Prepaid. Περισσότερα στο cosmote.gr/prepaidmastercard.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ