Σημαντικές διακρίσεις για την WIND στον κλάδο των πωλήσεων

Σημαντικές διακρίσεις για την WIND στον κλάδο των πωλήσεων
Με 4 βραβεία διακρίθηκε η WIND στον καταξιωμένο θεσμό Sales Excellence Awards 2015 που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ 1η Απριλίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Συγκεκριμένα η WIND απέσπασε το βραβείο GOLD στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για τον επιτυχημένο ανασχεδιασμό της αλυσίδας καταστημάτων WIND, ο οποίος έχει αποφέρει αύξηση 30% στις πωλήσεις, 23% στο walk-in και 180% στις πωλήσεις αξεσουάρ και συσκευών στα νέα καταστήματα.

Βραβείο SILVER απέσπασε η εταιρεία στην κατηγορία ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ για την επιτυχημένη υλοποίηση μιας δυναμικής ψηφιακής πλατφόρμας στο επίπεδο της επιθετικής διανομής καρτοκινητής /street promotion (WIND Street Registration Tool).

Ακόμα ένα βραβείο SILVER παρέλαβε η WIND στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ για την αποτελεσματική ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου εσωτερικής επικοινωνίας για το σύνολο της αλυσίδας καταστημάτων WIND το οποίο αξιοποιεί τα σύγχρονα εργαλεία των Social media και τα στοιχεία της διάδρασης. (WIND Sales Club).

Τέλος, το βραβείο BRONZE ήρθε στην κατηγορία ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ INTERNET για την επιτυχημένη αξιοποίηση της υπηρεσίας Pay Pal στην Online Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας για την καρτοκινητή F2G & Q που πρώτη η WIND στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών εξασφάλισε για τους πελάτης της.

Η πολλαπλή διάκριση της WIND στα φετινά βραβεία Sales Excellence Awards αποδεικνύει στην πράξη τη διαρκή της στόχευση στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους επιμέρους άξονες των πωλήσεων.

Αξιολόγηση