Ένα Μουσείο με Μνήμη και Δημιουργικότητα από τον ΟΤΕ

Ένα Μουσείο με Μνήμη και Δημιουργικότητα από τον ΟΤΕ
Η Ημέρα των Μουσείων επιστρέφει και φέτος με θέμα «Μουσεία (Μνήμη + Δημιουργικότητα) = Κοινωνική Αλλαγή» και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλη την πόλη.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ δεν θα μπορούσε να μην λάβει μέρος στον εορτασμό της ημέρας αυτής, το Σάββατο 18 Μαΐου, και σίγουρα δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει και την Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, την Παρασκευή 17 Μαΐου. Έτσι, οι άνθρωποι του μουσείου σας καλούν να περάσετε ένα δημιουργικό τριήμερο δράσεων στις 17 & 18 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ.- 8 μ.μ. και στις 19 Μαΐου, ώρα 9.30 π.μ.- 6 μ.μ.

Οι δραστηριότητες του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών, τα βοηθούν να ανακαλύψουν τον κόσμο της Τεχνολογίας αλλά και των Φυσικών Επιστημών και να συνειδητοποιήσουν ότι ο βασικός παράγοντας που οδήγησε σε τεχνολογικές αλλαγές στο πέρασμα των αιώνων, ήταν ανέκαθεν η ανάγκη για βελτίωση της καθημερινής ζωής του ανθρώπου. Με αφορμή τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι ευκαιρία και για τους γονείς να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου, ο οποίος εκτείνετε σε 1000τ.μ., διαθέτει μόνιμη έκθεση, αίθουσα προβολών και διαλέξεων, βιβλιοθήκη και εργαστήριο, μια συλλογή που ξεπερνά τα 3.500 αντικείμενα καθώς και αρχειακό υλικό. Για το τριήμερο 17-19/5, όλες οι δράσεις προσφέρονται δωρεάν, αλλά απαιτείται κράτηση στα 2106201899 & 2106201999.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.ote.gr και κλείστε έγκαιρα θέση.

Αξιολόγηση