Βετεράνοι Ολυμπιακού: Ο Μαρινάκης δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση με κατασκευασμένες κατηγορίες

Βετεράνοι Ολυμπιακού: Ο Μαρινάκης δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση με κατασκευασμένες κατηγορίες
Στο πλευρό του προέδρου του Ολυμπιακού οι Βετεράνοι παίκτες των Πειραιωτών

Στο πλευρό του Προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δέχεται μια «πρωτοφανή επίθεση με άξονα κατασκευασμένες κατηγορίες», στέκεται ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

«Δυστυχώς σε αυτή την σκευωρία εμπλέκεται ενεργά και με τρόπο αποτρόπαιο για τη Δημοκρατία και ένα σύστημα με γνωστούς πρωταγωνιστές. Στόχος ήταν και είναι να πληγεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Σύλλογος συνολικά. Στόχος ήταν και είναι να εγκαταλείψει ο κ. Μαρινάκης το ποδόσφαιρο και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Βετεράνοι.

Τέλος, αναφέρουν ότι όλη η Ολυμπιακή οικογένεια στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την τελευταία πενταετία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση με άξονα κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες δεν έχει την παραμικρή σχέση και μια σκευωρία η οποία εκτυλίσσεται βήμα βήμα.

Δυστυχώς σε αυτή την σκευωρία εμπλέκεται ενεργά και με τρόπο αποτρόπαιο για τη Δημοκρατία και ένα σύστημα με γνωστούς πρωταγωνιστές.

Στόχος ήταν και είναι να πληγεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Σύλλογος συνολικά. Στόχος ήταν και είναι να εγκαταλείψει ο κ. Μαρινάκης το ποδόσφαιρο και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Προφανέστατα δεν είναι τυχαία η στιγμή της δημοσίευσης του βουλεύματος και ενώ εκκρεμεί -μεταξύ άλλων- η διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου και όχι μόνο.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οι Θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πριν από τον αγώνα της Κυριακής θα τον τιμήσουμε για την προσφορά του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και στην ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Πρόεδρε όλη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι στο πλευρό σου!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

Αξιολόγηση