Η απάντηση της Attica Bank σε δημοσιεύματα για την υπόθεση της Roland Berger

Η απάντηση της Attica Bank σε δημοσιεύματα για την υπόθεση της Roland Berger
Για επιχείρηση υπονόμευσης της πορείας της "με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας" κάνει λόγο η Attica Bank σε ανακοίνωση της, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι "ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε σχέση ή αντιδικία της Attica Bank με την πολυεθνική Roland Berger".

Στο πλαίσιο κατασυκοφάντησης της Attica Bank και των στελεχών της και προφανώς σε συνεργασία με αγνώστους ακόμα συνυπαιτίους, με ναυαρχίδα την ιστοσελίδα bankingnews.gr, επιχειρείται η υπονόμευση της πορείας της Attica Bank με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ότι δήθεν η γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger εκτελεί δικαστική απόφαση κατάσχεσης 1.8 εκ. στην Attica Bank επί αγγλικού εδάφους, όπως ισχυρίζεται ο - ήδη καταδικασθείς για κατ’ εξακολούθηση απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμιση σε φυλάκιση 2 ετών και 3 μηνών (Απόφαση Τριμ. Πλημ/κείου Αθηνών 36773/2015) - Στ. Παπασταύρου.

Τα γεγονότα όμως διαψεύδουν τους συκοφάντες.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε σχέση ή αντιδικία της Attica Bank με την πολυεθνική Roland Berger.
Ουδέποτε εξεδόθη οποιαδήποτε Απόφαση σε βάρος της Attica Bank ή της Attica Funds PLC από οποιοδήποτε Βρετανικό δικαστήριο και συνεπώς είναι αδύνατο να εκτελεσθεί ανύπαρκτη Απόφαση αγγλικού δικαστηρίου για κατάσχεση σε βάρος της Attica Bank ή της Attica Funds PLC.

Ουδέποτε κατετέθη αίτηση πτώχευσης σε βάρος της Attica Bank από τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger, ενώ η κατατεθείσα από την Ελληνική ΕΠΕ του Στ. Παπασταύρου απερρίφθη αμετακλήτως από το Πολ. Πρωτ. Αθηνών (Απόφ. 838/2010).

Επίσης, ο ήδη κατάδικος Στ. Παπασταύρου χρησιμοποιεί παρανόμως την επωνυμία Roland Berger σε μια Ελληνική ΕΠΕ και γι’ αυτό υποχρεώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Απόφαση 4369/2007) να παύσει να χρησιμοποιεί την επωνυμία και το διακριτικό τίτλο Roland Berger, ενώ παραλλήλως του επεβλήθη πρόστιμο €15.000 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Για όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις ήδη έχει επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Attica Bank και τα στελέχη της, επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους για οποιαδήποτε περεταίρω σε βάρος τους δυσφημιστική ή εγκληματική πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ