Αλλάζει χέρια το...πατρικό του Μίκυ Μάους

Αλλάζει χέρια το...πατρικό του Μίκυ Μάους
Το ονειρεμένο σπίτι του πατέρα του Μίκι Μάους, Ουόλτ Ντίσνεϊ αλλάζει χέρια. Ο παράδεισος με τα 17 μπάνια, τα δύο δωμάτια πανικού, την πισίνα και φυσικά το θρυλικό τρενάκι στοίχισε 74.000.000$ στον νέο του ιδιοκτήτη.

Έχει μείνει στην ιστορία ως το σπίτι του διασημότερου ποντικού στο κόσμο ή αλλιώς Carolwood και είναι χτισμένο στο Λος Άντζελες, στην περιοχή Χόλμπι Χιλς. Το παραμυθένιο σπίτι που αποτελεί όνειρο εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο ανακαινίστηκε το 2001 και αποτελείται από οκτώ κρεβατοκάμαρες, 17 μπάνια, δύο δωμάτια πανικού, ένα γυμναστήροιο, μια αίθουσα κινηματογραφικής προβολής και ένα κελάρι κρασιού. Επιπλέον στον χώρο υπάρχουν ένα γήπεδο τέννις, μια βιβλιοθήκη και τρία μπαρ.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμα ίχνη από κρυφά τούνελ που φανερώνουν ότι υπήρξε κάποτε το θρυλικό τρενάκι γνωστό και ως Carolwood Pacific Railroad, όπου ο Ντίσνεϊ απολάμβανε τις βόλτες του στον κήπο.

Το παραμυθένιο παλάτι μέχρι πρότινος ανήκε στον Γκαμπριέλ Μπρένερ, ο οποίος το αγόρασε από την γυναίκα του Ουόλτ Ντίσνεϊ, Λίλιαν, λίγο μετά το θάνατο του διάσημου ιδιοκτήτη του. Πρόσφατες πηγές όμως από την εφημερίδα Wall Street Journal θέλουν το σπίτι να αλλάζει ξανά χέρια με αντάλλαγμα το αμύθητο ποσό των 74.000.000$. Η ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη παραμένει μέχρι σήμερα μυστική.

Μπορεί το ποσό να φαντάζει εξωπραγματικό στις μέρες μας, όμως μια γρήγορη ματιά στους χώρους του σπιτιού έρχεται να δικαιολογήσει την αξία του. Δείτε το διάσημο σπίτι ΕΔΩ