Ο νέος τύπος άνδρα

Ο νέος τύπος άνδρα
Ολα τα καλά μας έρχονται από τους φίλους μας τους Ευρωπαίους. Για ανανέωση, αλλαγή, δημιουργούν νέο πρότυπο άντρα, για τους ίδιους(;) για εμπορικούς λόγους, ποιος τους κατανοεί.

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια «κυριαρχίας» ο «μετροσέξουαλ» άνδρας γίνεται ντεμοντέ. Τη θέση του έρχεταινα καταλάβει το νέο «πρότυπο», ο «σπορνοσέξουαλ».

Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph ο «εισηγητής» του όρου «μετροσέξουαλ», Μαρκ Σίμπσον, τονίζει ότι πλέον το προφίλ του σύγχρονου άνδρα διέπεται από άλλες «αρχές»: Την εμμονή με τα selfie, τα σπορ και το πορνό.
Σύμφωνα με τον Σίμπσπον, το μεγαλύτερο εφόδιο του σύγχρονου άνδρα δεν είναι πλέον ένα... τσαντάκι με καλλυντικά, αλλά το ίδιο του το σώμα.
Οπως αναφέρει, «στην πραγματικότητα χρειάζεται ένας νέος όρος για να τους περιγράψει, αυτούς τους φουσκωτούς απογόνους των διαφημιστικών γευμάτων των Ρονάλντο και Μπέκαμ, όπου τα σπορ συνευρίσκονται με το πορνό, ενώ ο κ. Αρμάνι τραβά φωτογραφίες».
Και αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελούσε τον ορισμό του «μετροσέξουαλ» τα τελευταία χρόνια, ποιος είναι σήμερα ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος των «σπορνοσέξουαλ»;
Σύμφωνα παντα με τον Σίμπσον, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βρετανό σταρ Νταν Οσμπορν.
«Αντίθετα με τις παλιές μετροσέξουαλ διαφημίσεις του Μπέκαμ, όπου τα γνωρίσματά του ενδέχεται να είχαν ενισχυθεί με τεχνητούς τρόπους, οι σημερινοί σπορνοσέξουαλ έχουν κάνει photoshop στον εαυτό τους στην πραγματική ζωή».
Στην Ελλάδα πάντως, στα μαιευτήρια, οι συγγενείς δίνουν ακόμα "δωράκια" στην αναγγελία της γέννησης αγοριού.... Τι θα δούμε ακόμα... οι γυναίκες.