Για παγωμένη μπιρίτσα με τον καλύτερο μας φίλο

Για παγωμένη μπιρίτσα με τον καλύτερο μας φίλο
Τα αφεντικά των σκύλων πλέον μπορούν να πίνουν μπιρίτσες μαζί με τους πιστούς τους φίλους!


Στη Βρετανία δεν θέλουν παραπονεμένους «τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου», και έριξαν στην αγορά τη δικη τους μπίρα… για τις νύχτες της μπάλας ή τις μοναχικές στιγμές του αφεντικού.
Η μπίρα είναι μη αλκοολούχα-με την επωνυμία Barker’s Brew. Το νέο προϊόν έρχεται μάλιστα σε δυο γεύσεις, κοτόπουλο και μοσχάρι, και περιέχει βιταμίνη Ε οπότε είναι αρκετά υγιεινή για το... λαγωνικό σας κάνοντας καλό στο δέρμα του.
Το κάθε μπουκάλι μπίρας Barker’s Brew κοστίζει 2,99 λίρες (3,68 ευρώ) και μπορείτε να το σερβίρετε ως ποτό, είτε να το ρίξετε στη σκυλοτροφή του φίλου σας ως ενισχυτικό γεύσης... Ένα πακέτο 16 μπουκάλια κοστίζει περίπου 26 ευρώ.
Παράλληλα οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων στην Πολωνία έχουν ξεχυθεί στα τοπικά pet shops ψάχνοντας για το δικό τους επαναστατικό προϊόν!
Ο Jerzy Dilyk, ιδιοκτήτης καταστήματος για ζώα από το Widzew Lodz, λέει πως αρχικά ήταν απρόθυμος στην πώληση της, αλλά βλέποντας τους πελάτες να την ζητούν αποφάσισε να αρχίσει τη διάθεσή της. Πρόσφερε ακόμη και στο σκυλί του ένα μπουκάλι και το ήπιε μονορούφι.
Η μπίρα των σκύλων έχει χρυσό χρώμα και μυρίζει λυκίσκο, μια ουσία που είναι ελκυστική στα σκυλιά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βασίζεται σε εκχυλίσματα βοδινού κρέατος. Η μπύρα δεν έχει ανθρακικό και ο Dilyk πιστεύει πως έχει θετική επίδραση στην ούρηση των σκυλιών.
Η ανθρώπινη μπίρα είναι επικίνδυνη για την υγεία των σκυλιών, λόγω της περιεκτικότητας της σε οινόπνευμα και της υψηλής αξίας της σε υδατάνθρακες, αλλά οι κτηνίατροι δεν μπορούν να διαμορφώσουν μια άποψη σχετικά με τη νέα μπίρα σκύλων, επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να την εξετάσουν ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ