Ένα καλοκαίρι γεμάτο ψυχαγωγία, διασκέδαση και δράση από τον ΟΤΕ και την COSMOTE!

Ένα καλοκαίρι γεμάτο ψυχαγωγία, διασκέδαση και δράση από τον ΟΤΕ και την COSMOTE!
O ΟΤΕ και η COSMOTE και αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, στηρίζοντας πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να λάβουν μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις, σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Κάθε προορισμός και μια νέα εμπειρία!

Ήδη, ο ΟΤΕ και η COSMOTE ολοκλήρωσαν για φέτος το Πρόγραμμα Ποδηλατοδράσεων στη Λευκάδα, ενώ υποστήριξαν και τους εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δράμας και των Σερρών. Παράλληλα, η COSMOTE γιόρτασε, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης, τα 100 χρόνια από την πρώτη ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου.

Όμως, το ενδιαφέρον του ΟΤΕ και της COSMOTE για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της χώρα μας, δε σταματά εδώ και έτσι δίνουν, επίσης, το «παρών»:
- Στο 56ο Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στη χώρα αλλά και διεθνώς, που διεξάγεται από τις 4 έως και τις 31 Αυγούστου.
- Στην 7η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που πραγματοποιείται στο Βόλο, από τις 27 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου.
- Στο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας που πραγματοποιείται από τις 25 Ιουλίου έως και τις 9 Αυγούστου.
- Στο Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Νάουσας στην Πάρο 23-25 Αυγούστου
- Στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην ορεινή Ναυπακτία, 24-25 Αυγούστου
- Στο Φεστιβάλ Ικαρίας 3, 4 και 13 Αυγούστου
- Στις εκδηλώσεις του Δήμου Σκοπέλου, με αφορμή τους θαλάσσιους Αγώνες Ρεγκάτα 2013, 24-25 Αυγούστου
- Στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πτολεμαΐδα στις 31 Αυγούστου & 1η Σεπτεμβρίου
- Επίσης, για τρίτη συνεχή χρονιά, η COSMOTE υποστηρίζει το 5ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ρεθύμνου, που πραγματοποιείται από τις 28 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των συνδρομητών τους για ψυχαγωγία αλλά και δράση, ο ΟΤΕ και η COSΜΟΤΕ έρχονται να προσθέσουν στο ενεργητικό τους μια σειρά ξεχωριστών ενεργειών, με στόχο την ενίσχυση και αναγνώριση των τοπικών πρωτοβουλιών.

Αξιολόγηση