Ιδού τα νέα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X

Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ιδού τα νέα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η Apple παρουσίασε τον νέο της στόλο κινητών τηλεφώνων καθώς και νέο Apple Watch αλλά και την εξέλιξη της Apple TV που θα αναπαράγει περιεχόμενο σε ανάλυση 4K και την καινοτόμο τεχνολογία εικόνας HDR.

Η οθόνη OLED, το edge-to-edge design, η αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, η προσθήκη τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, και η μπαταρία σε σχήμα L, που θεωρείται ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Οι μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες είναι φυσικά η η ασύρματη φόρτιση και η αναγνώριση προσώπου.

Η συσκευή θα παραμένει κλειδωμένη μέχρι να την κοιτάξει ο κάτοχος της οπότε μετά την αναγνώριση του θα ξεκλειδώνει.

Το νέο iPhone X διαθέτει νέο σχεδιασμό, 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη, δεν διαθέτει home button και πλέον για να πας στο κεντρικό μενού ή να κάνεις άλλες λειτουργίες θα πρέπει να μάθεις τις κατάλληλες νέες κινήσεις (gestures).Η συσκευή προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο ξεκλειδώματος, πιστοποίησης και πληρωμών χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Οσον αφορά την ασύρματη φόρτιση ο κάτοχος της συσκευής θα την ακουμπά απλά στο τραπέζι και όχι μόνο στο σπίτι του αλλά και οπουδήποτε αλλού υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση η συσκευή του θα φορτίζεται. Είναι επίσης πλήρως αδιάβροχη συσκευή ενώ απωθεί την σκόνη ακόμη και σε μικροσκοπικό επίπεδο, όπως υποστηρίζει η Apple.

Το iPhone 8 θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 699 δολ. Το iPhone 8 Plus θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 799 δολ.

Οι οθόνες είναι στις 4,7 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα στο iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Το νέο iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα σε δύο εκδόσεις ανάλογα με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 64GB/256GB σε τιμή που ξεκινάει από 999$

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ