Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο iPhone 7

Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο iPhone 7
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μικρό iPhone 5se με οθόνη 4 ιντσών που λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε press event στις 15 Μαρτίου, όμως η μεγαλύτερη ανακοίνωση της Apple θα γίνει ως συνήθως Σεπτέμβριο με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Η Apple κάθε δυο χρόνια συνηθίζει να αλλάζει το design των iPhones, αλλά οι νέες πληροφορίες λένε ότι το iPhone 7 θα μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του iPhone 6s/Plus. Θα υπάρχουν βεβαίως κάποιες εμφανείς διαφορές μια εκ των οποίων είναι η κάμερα που λέγεται ότι δεν θα προεξέχει πια.

Επιπλέον, σύμφωνα με το macrumors.com, οι γραμμές για τις κεραίες που βρίσκονται στην πλάτη των προηγούμενων μοντέλων και ενοχλούσαν πολλούς, θα αλλάξουν θέση. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, οι γραμμές θα περιοριστούν στην πάνω και κάτω πλευρά και στο πλάι, κάτι που σίγουρα θα είναι πιο κομψό σε σύγκριση με σήμερα. Ευελπιστούμε να βρει και τον τρόπο να βάλει το ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη συσκευή.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus αναμένεται να ανακοινωθούν Σεπτέμβριο με το ίδιο μέγεθος οθονών στις 4.7 και 5.5 ίντσες, το μικρό μοντέλο θα έχει κανονική κάμερα ενώ το iPhone 7 Plus ακούγεται ότι μπορεί να κυκλοφορήσει με dual camera στην πίσω πλευρά. Μπορεί να δούμε αντοχή στο νερό και την αφαίρεση της θύρας για τα ακουστικά, όμως δεν είμαστε βέβαιοι για τίποτα απ όσα διαρρέουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ