«Έξυπνη» ζώνη που ...αδυνατίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έξυπνη» ζώνη που ...αδυνατίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πως θα σας φαινόταν να φορούσατε μια ζώνη η οποία θα σας βοηθούσε να χάσετε βάρος; Την ιδέα αυτή παρουσίασε η Samsung κατά την διάρκεια του του Consumer Electronics Show 2016.

Η νέα «έξυπνη ζώνη» ονομάζεται WELT ή αλλιώς «ζώνη ευεξίας». Η WELT είναι έξυπνη διότι παρακολουθεί τις διατροφικές σας συνήθειες και μπορεί μάλιστα να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος!

Αν και φαίνεται μια απλή καθημερινή ζώνη, σίγουρα δεν είναι. Σύμφωνα με την ίδια την Samsung, η WELT είναι η επιτομή του «wellness» και είναι γεμάτη με αισθητήρες που μπορούν εύκολα να συγχρονισθούν με το smartphone σας.

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2016/01/welt-samsung-creative-lab-hands-on-6.jpg

Όταν η έξυπνη ζώνη συγχρονιστεί με το smartphone σας, θα είναι σε θέση να σας δώσει πολλές λεπτομέρειες, από τον αριθμό των ωρών που κάθεστε, μέχρι πόσα βήματα καταφέρατε να κάνετε όλη μέρα.

welt2.jpg

Ακόμα, θα είναι σε θέση να σας πει σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το τι έχετε καταναλώσει όλη μέρα, καθώς και αν έχετε ξεπεράσει το όριο της φυσιολογικής πρόσληψης θερμίδων σας. Θα σας μετρήσει, επίσης, τα άνω και κάτω όρια της περιφέρειας της μέσης σας, προκειμένου να σας δώσει περισσότερη ενθάρρυνση για να ξεκινήσετε άσκηση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ