Νέα εφαρμογή από την Apple

Νέα εφαρμογή από την Apple
Η Apple ανακοίνωσε ότι έχει κυκλοφορήσει μια δωρεάν iOS εφαρμογή η οποία ονομάζεται Music Memo, που επιτρέπει μουσικούς και τραγουδοποιούς να καταγράψουν και να αναλύσουν υψηλής ποιότητας, ασυμπίεστο ήχο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του τηλεφώνου, ή ένα εξωτερικό μικρόφωνο.

Το Music Memos εμφανίζει ένα μεγάλο κουμπί εγγραφής, όταν το ανοίξετε για πρώτη φορά, μαζί με μια κυματομορφή στο κάτω μέρος της οθόνης κατά την εγγραφή.

Η εφαρμογή μπορεί να αναλύσει το ρυθμό και χορδές της κιθάρας και την ακουστική των ηχογραφήσεων του πιάνου και αμέσως να προσθέσει τα τύμπανα και μια γραμμή μπάσου ώστε να παρέχει μια εικονική, προσαρμόσιμη μπάντα.

Το Music Memos, το οποίο λέει ότι η Apple εμπνεύστηκε από το Voice Memos, μπορεί να επισημάνει τα τραγούδια που βασίζονται σε μόνο ήχο, στην τοποθεσία ή ανάλογα την βαθμολογία, και οι εγγραφές αυτές μπορούν να μοιραστούν στο Apple Μusic Connect, στο SoundCloud και το YouTube.

Η εφαρμογή είναι στενά συνδεδεμένη με το GarageBand για το iOS, η οποία έχει λάβει μια σημαντική ενημέρωση σήμερα.

Το GarageBand για το iOS 2.1 εισάγει το Live Loops, ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία μουσικής, πατώντας κελιά και στήλες σε ένα πλέγμα για να προκαλέσετε λούπες και διάφορα άλλα μέσω δειγμάτων και οργάνων.

Περιλαμβάνει μια προκαθορισμένη βιβλιοθήκη που έχει σχεδιαστεί από την Apple με πρότυπους βρόγχους σε πολλά είδη, συμπεριλαμβανομένων EDM, Hip Hop, Dubstep και ροκ, ή και ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας.

Το νέο GarageBand για το iOS ενέκρινε επίσης τη δυνατότητα ντράμερ από το GarageBand και Logic Pro X για Mac, με εννέα EDM και ακουστική ντράμερ με εικονική συνεδρία για να διαλέξετε.

Η εφαρμογή κέρδισε επίσης την υποστήριξη 3D Touch, νέες δυνατότητες αυτοματισμού για προχωρημένους χρήστες, ένα νέο απλό EQ και πολλά άλλα.

Το Music Memos είναι δωρεάν στο App Store για το iPhone 4s και τα μετέπειτα μοντέλα καθώς και το iPad 2 και τα επόμενα.

Το GarageBand 2.1 για το iOS είναι συνδυασμένο δωρεάν για νέες συσκευές με iOS 32GB και είναι διαθέσιμο για δωρεάν αναβάθμιση για τους υπάρχοντες χρήστες με συμβατές συσκευές iOS 9 ή επόμενες.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ