Αυτόματος πωλητής νοικιάζει... iPads!

Αυτόματος πωλητής νοικιάζει... iPads!
Αν νομίζατε ότι οι αυτόματοι πωλητές υπάρχουν μόνο σε δημόσια μέρη για να παρέχουν snacks και αναψυκτικά, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, οι νέοι αυτόματοι πωλητές… προσφέρουν iPad!

Ο λόγος για το Πανεπιστήμιο Ντρέξελ στο οποίομε την συνδρομή τηςΒιβλιοθήκης της Φιλαδέλφιατοποθετήθηκε ένας αυτόματος πωλητής με iPads.

Φυσικά, τα iPads δεν πωλούνται, αλλά παρέχονται στην πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και στους κατοίκους των περιοχών Mantua και Powelton Village, που συνορεύουν με το campus του Ντρέξελ.

Στο μηχάνημα υπάρχουν 12 συσκευές και ο κάθε χρήστης μπορεί να δανειστεί μια για τέσσερις ώρες δωρεάν. Τυχόν προσωπικά δεδομένα διαγράφονται με την επιστροφή της συσκευής, οπότε, σύμφωνα με το blog του Πανεπιστημίου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιείται περίπου δύο χρόνια μετά την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών «δωρεάν ενοικίασης MacBook για 24 ώρες», στο οποίο είχαν πρόσβαση τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανεπιστημίου, αυτή η κίνηση αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη και ο νέος πωλητής με τα iPads έρχεται να εξελίξει την παροχή «self-service υπηρεσιών τεχνολογίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ