Τα νέα 4G+ Smartphones, Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge στα καταστήματα Vodafone

Τα νέα 4G+ Smartphones, Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge στα καταστήματα Vodafone
Από τις 20 Μαρτίου και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, ώστε να τα προπαραγγείλουν μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων της Vodafone ή το Vodafone eShop.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet της Vodafone πιστοποιημένη από την Samsung ως Samsung Galaxy S6 professionals, θα βρίσκονται εκεί για να δείξουν στο κοινό τις δυνατότητες των συσκευών με την ανώτατη τεχνολογία αλλά και το εκπληκτικό design τους που θα εντυπωσιάσει. Φυσικά οι δυνατότητες των Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα μπορούν να συνδυαστούν με την εμπειρία mobile internet , μέσα από 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop. Οι πελάτες που θα τα προπαραγγείλουν μέσα από το Vodafone eShop, ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή Samsung, αξίας 49,90€.

Διαβάστε ακόμη:

Σύνδεση μέσω κινητού με ταχύτητα 300 Mbps; Πώς θα την πετύχω και τι θα πληρώσω

Έρχονται τα Samsung Galaxy S6 - Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ