Η συσκευή “3 σε 1”: και tablet και laptop και κινητό

Η συσκευή “3 σε 1”: και tablet και laptop και κινητό
Και...tablet και...laptop και...smartphone; Και ναι είναι γεγονός! Έρχεται το «πολυμηχάνημα» που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Η εταιρεία ASUS ανακοίνωσε χθες την κυκλοφορία του Transformer Book V, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα www.deasy.gr. Το Transformer Book V ή αλλιώς «πέντε» είναι ένα laptop που ταυτόχρονα είναι και tablet και κινητό ενώ παράλληλα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει τι λογισμικό θέλει να χρησιμοποιεί ανάμεσα σε Android και Windows. Σας φαίνονται όλα μπερδεμένα;

Ας τα πάρουμε από την αρχή αναλυτικά. Έστω ότι το προϊόν της εταιρείας ASUS είναι απλά ένα laptop. Η 12,5 ιντσών οθόνη που διαθέτει και η δυνατότητά της να αποσπάται εύκολα από το πληκτρολόγιο την κάνει αυτόματα να λειτουργεί και ως tablet. Το Transformer Book V επιπλέον είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο ώστε να δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να κάνει εναλλαγές στο λογισμικό του σύστημα, δηλαδή να χρησιμοποιεί ή Android ή Windows 8.1 αναλόγως τι τον βολεύει περισσότερο εκείνη την ώρα που το χρησιμοποιεί.

Και φυσικά για αποκορύφωμα το laptop – tablet έχει την δυνατότητα να μεταμορφωθεί και σε smartphone!
Η εταιρεία πρόσθεσε στην πλάτη του tablet μια υποδοχή όπου είναι στερεωμένο ένα smartphone και ο χρήστης έχει την δυνατότητα όποτε επιθυμεί να το αποσπάει από το υπόλοιπο μέρος. Το smartphone διαθέτει σχεδόν την μισή οθόνη από το laptop – tablet και υποστηρίζει μόνο λογισμικό Android.

Δείτε τις φωτογραφίες καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Transformer Book V ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ