Apple:Ουρές στο κατάστημα της Σαγκάη για το iPhone 15

Apple:Ουρές στο κατάστημα της Σαγκάη για το iPhone 15

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, με τους χρόνους παράδοσης να έχουν φτάσει τον Νοέμβριο και τα premium iPhone 15 Pro και Pro Max να ξεπουλούν σε μόλις ένα λεπτό στο Alibaba

 

Περισσότεροι από εκατό πελάτες έκαναν ουρά μέσα στο εμβληματικό κατάστημα της Apple στον κινεζικό οικονομικό κόμβο της Σαγκάης την Παρασκευή, περιμένοντας να παραλάβουν τις παραγγελίες τους για iPhone 15 την πρώτη ημέρα διαθεσιμότητας στο κατάστημα.

Ο τρόπος με τον οποίο πωλείται το πιο πρόσφατο iPhone της Apple στην Κίνα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους παρατηρητές της αγοράς, αφού διευρύνθηκαν οι περιορισμοί στη χρήση του iPhone από το κυβερνητικό προσωπικό και η κυκλοφορία ενός ανταγωνιστικού κορυφαίου επιπέδου από τον εγχώριο κατασκευαστή Huawei (HWT.UL) πυροδότησε ανησυχία για τη ζήτηση στην τρίτη μεγαλύτερη αγορά της.

Ωστόσο, η ισχύς των προπαραγγελιών στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, έχει αμβλύνει τις ανησυχίες, με τους χρόνους παράδοσης να έχουν φτάσει τον Νοέμβριο και τα premium iPhone 15 Pro και Pro Max να ξεπουλούν σε μόλις ένα λεπτό στο Alibaba.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ουρά στο κατάστημα στην εμπορική ζώνη της οδού East Nanjing της Σαγκάης άρχισε να σχηματίζεται στις 5 π.μ.
Το iPhone 15 περιλαμβάνει ένα νέο κέλυφος τιτανίου, ένα πιο γρήγορο τσιπ και βελτιωμένες ικανότητες αναπαραγωγής βιντεοπαιχνιδιών. Η Apple εξέπληξε επίσης το γεγονός ότι δεν αύξησε τις τιμές, αντανακλώντας την παγκόσμια πτώση των smartphone.

Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες στο κατάστημα παραπονέθηκαν για την έλλειψη σημαντικών αναβαθμίσεων από το προηγούμενο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ