ΟΠΑΠ: Ξεκινά στις 8 Ιουνίου το "Πάμε Στοίχημα Live"

ΟΠΑΠ: Ξεκινά στις 8 Ιουνίου το "Πάμε Στοίχημα Live"
Την Παρασκευή, 8 Ιουνίου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της Ελλάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, ξεκινά το "Πάμε Στοίχημα Live" του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 


Οι παίκτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουν πλέον τη δυνατότητα:

1) Να εισπράττουν άμεσα τα κέρδη τους από τα πρακτορεία.

2) Να στοιχηματίζουν σε διάφορες ενότητες (επόμενη ομάδα που θα σκοράρει, under-over κ.α. ) καθώς και σε άλλου είδους στοιχηματικά γεγονότα, τα οποία θα διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

3) Να στοιχηματίζουν LIVE κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα, της παράτασης, των πέναλτι που θα κρίνουν το νικητή του αγώνα, αλλά και σε σειρά ειδικών στοιχημάτων, ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ στο παιχνίδι και τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν (κόκκινη κάρτα, επόμενος παίκτης που θα σκοράρει κ. α).

4) Να στοιχηματίζουν έως 300 ευρώ ανά δελτίο, κάτι που δεν συμβαίνει με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διεθνώς.

5) Να παίζουν μέχρι και την λήξη του τελευταίου αγώνα της ημέρας, καθώς τα πρακτορεία θα παραμένουν ανοικτά έως την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Επιπλέον, κάθε παίκτης μπορεί να βγει κερδισμένος ακόμη κι αν δεν προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα ενός αγώνα !
Κάθε δελτίο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας των τριών (3) ευρώ, κατά την επικύρωσή του θα μετέχει αυτομάτως στην ειδική κλήρωση "Άμεση Νίκη".

Από τις 8 έως και τις 19 Ιουνίου, καθημερινά, 30 παίκτες του "Πάμε Στοίχημα live" θα κερδίζουν από 500 ευρώ, ενώ άλλοι 500 από 50 ευρώ.

Ο αριθμός τους θα αυξηθεί από τις 21 έως και 28 Ιουνίου και καθημερινά 60 παίκτες θα κερδίζουν από 500 ευρώ και άλλοι 500 από 50 ευρώ.

«Πιστεύουμε πως το "Πάμε Στοίχημα Live" θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και πολλών νέων παικτών, οι οποίοι θέλουν να παίζουν ζωντανά, αλλά δεν είχαν ως σήμερα την ευκαιρία να το κάνουν, με σύμμαχο μια πολύ μεγάλη εταιρεία, μία απολύτως αξιόπιστη εταιρεία, όπως είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε., τη μόνη στοιχηματική νόμιμη εταιρεία στη χώρα μας» τόνισε ο κ. Σπανουδάκης.

Παρόντες στη παρουσίαση ήταν οι κ.κ. Νίκος Παυλιάς (Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Παιχνιδιών), Γιώργος Ηλιόπουλος (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Στοιχημάτων), Kevin Anderson (Ειδικός Σύμβουλος Στοιχήματος) και Μιχάλης Φουρίδης (Στέλεχος Διεύθυνσης Στοιχήματος).

Αξιολόγηση