Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων
Το ζήτημα με τα φάρμακα των καρκινοπαθών, οι προειδοποιήσεις στην Ελλάδα από Ευρωπαίους αξιωματούχους, τα σενάρια για το σχέδιο εξόδου από την κρίση που ετοιμάζει η Ευρώπη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ούτε μείωση μισθών, ούτε νέοι φόροι θα υπάρξουν». Κατηγορηματική δηλωση του Αντ. Σαμαρά

Η εφημερίδα γράφει ότι "δεν πρόκειται να υπάρξει νέα μείωση μισθών και αύξηση φόρων, διαβεβαίωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το οικονομικό πρόγραμμα των 18 σημείων της Ν.Δ. έχει μείζονα προτεραιότητα την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων, ειδικών μισθολογίων και ειδικών επιδομάτων".

ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέφυγαν εντελώς η τρόικα και οι υποτακτικοί τους στην Ελλάδα

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τα ψευτοδιλήμματα, οι εκβιασμοί και τα κόλπα που βάζουν καθημερινά στην κυκλοφορία η Τρόικα και οι υποτακτικοί της στην Ελλάδα με αποκλειστικό στόχο να τρομοκρατήσουν το Λαό και να χειραγωγήσουν τις εκλογές καταλήγουν σε μπούμεραγκ με αποτέλεσμα οι δυνάμεις του συστήματος που καταρρέει με πάταγο να αναζητούν εναγωνίως νέες στρατηγικές".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ομηροι κακοποιών δολοφόνων πολίτες έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους

Η εφημερίδα γράφει "ένα δίχως προηγούμενο «τσουνάμι» εγκληματικότητας χτύπησε τις τελευταίες τρεις ημέρες από τη μια άκρη ως την άλλη την Ελλάδα, που ζει πλέον σε καθεστώς τρόμου, την ίδια ώρα που όλο και περισσότεροι απελπισμένοι πολίτες σκέφτονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους".

ΕΘΝΟΣ: Ασπιρίνες για το μαρτύριο των ασθενών

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "λύση στο ζωτικής σημασίας πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες καρκινοπαθείς επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Υγείας. Δρομολογείται ο εφοδιασμός των νοσοκομείων με τα απαραίτητα σκευάσματα. Ομως ριζική και πλήρης αντιμετώπιση του επείγοντος θέματος δεν υπάρχει. Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τις ιατρικές συνταγές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο βασιλεύς μας θα καταδιώξει τους άπιστους και θα απελευθερώσει την κωνσταντινούπολη»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Σοφός Γέροντας 100 ετών (!) είπε στον Βασιλιά Μανουήλ Παλαιολόγο: «ο βασιλεύς μας θα καταδιώξει τους άπιστους και θα απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη»!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις άρον άρον για τις ανάγκες του καλοκαιριού

Η εφημερίδα γράφει ότι "10.903 εποχικοί σε δήμους για πυρασφάλεια, παιδικούς σταθμούς και κατασκηνώσεις. 1.943 ωρομίσθιοι φύλακες και συντηρητές στα μουσεία και τις εφορείες αρχαιοτήτων. 1.500 συμβασιούχοι πυροσβέστες μετά το «πράσινο φως» από το ΣτΕ".

ΕΣΤΙΑ: Η χώρα οδεύει προς καταστροφή

Η εφημερίδα τονίζει ότι "όποιος διαβάση τί γράφουν οι ξένοι αναλυτές για την Ελλάδα και το μέλλον της, θα ανατριχιάση. Δεν μας θεωρούν απλώς υπερχρεωμένη χώρα που δεν μπόρεσε να σταθή στα πόδια της, αλλά απολύτως αποτυχημένο κράτος".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συντάξεις. Ολες οι αλλαγές για ασφαλισμένους πριν από το 1993

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "τις προϋποθέσεις θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος για παλαιούς ασφαλισμένους που μπήκαν στην αγορά εργασίας πριν από το 1993, και τοντ ρόπο που θα υπολογίζεται, εφεξής, η σύνταξη περιλαμβάνει σήμερα -με παραδείγματα- ο ασφαλιστικός οδηγός της «β»".

ΤΑ ΝΕΑ: Ενωση ή θάνατος! Το στοίχημα για την Ευρώπη

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σχέδιο σωτηρίας για την Ευρώπη επεξεργάζονται οι ηγέτες των μεγάλων χωρών της ΕΕ, η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την ώρα που οι ΗΠΑ ζητούν την άμεση λήψη μέτρων. Το σχέδιο για Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης περιλαμβάνει μεγαλύτερο έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών, ευρωπαϊκή εποπτεία των τραπεζών, κοινή φορολογική, αμυντική και εξωτερική πολιτική καθώς και μεταρρύθμιση των κοινωνικών συστημάτων".

Αξιολόγηση