Χαλάει ο καιρός ξανά - Βροχές από το απόγευμα

Χαλάει ο καιρός ξανά - Βροχές από το απόγευμα
Καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που στα βορειότερα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αξιολόγηση