Μίχαλος: Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο

Μίχαλος: Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο
«Οι υπεύθυνοι της παράτασης της ακυβερνησίας έχουν ονοματεπώνυμο. Όσοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας, διακινδυνεύοντας την ευρωπαϊκή της διάσταση και οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στην απομόνωση, να είναι βέβαιοι ότι θα υποστούν τις επιπτώσεις των επιλογών τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος σχετικά με την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και την προσφυγή σε νέες εκλογές.

Ασκώντας σκληρή κριτική στις πολιτικές δυνάμεις, γράφει το naftemporiki.gr, σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός θα κρίνει τη στάση και τις πράξεις των πολιτικών κομμάτων, που για άλλη μια φορά έθεσαν υπεράνω του κοινού συμφέροντος τις μικροκομματικές τους επιδιώξεις».

«Η οργή του εκλογικού σώματος, όπως εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μόνο με την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσιμων οικονομικών προβλημάτων μπορεί να εξαλειφθεί», πρόσθεσε.

«Η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες οξύνει την ένταση των οικονομικών μας προβλημάτων και καθιστά δυσχερέστερη την επίλυσή τους. Εύχομαι και ελπίζω, η παράταση των σημερινών εκκρεμοτήτων να μην οδηγήσει στην απώλεια του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της οικονομίας μας, ούτε να διαταράξει την κοινωνική μας ειρήνη. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία αλλά και οι πολίτες θα αποδώσουν σοβαρές ευθύνες στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν το μέγεθος της κρίσης και των ευθυνών τους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Αξιολόγηση