Μειωμένες τιμές στα μαγαζιά της Αθήνας κάθε Τρίτη

Μειωμένες τιμές στα μαγαζιά της Αθήνας κάθε Τρίτη
Το έκανε πράξη από καιρό πρώτη η Θεσσαλονίκη, τώρα ήρθε η στιγμή και η Αθήνα να αφουγκραστεί, έστω καθυστερημένα, τι συμβαίνει στην κοινωνία. Μια ιδέα που προσπαθεί να κάνει το κόστος της ζωής φθηνότερο μέσα στην κρίση.

Έτσι λοιπόν κάθε Τρίτη από σήμερα, εστιατόρια, καφέ και μπαρ του κέντρου της πρωτεύουσας, θα προσφέρουν μειωμένες τιμές σε καφέ, ποτό και φαγητό έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων

Συγκεκριμένα, εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού αξίας 10 ευρώ, ενώ οι συμβεβλημένες στο πρόγραμμα καφετέριες θα προσφέρουν καφέ με 2 ευρώ και τα μπαρ ποτό με 5 ευρώ.

«Βγαίνουμε Αθήνα» ονομάζεται το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση θα πλαισιώνεται από συναυλίες που θα πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης, κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Οπως τονίζεται, από την επιτυχία της δράσης θα κριθεί εάν θα συνεχισθεί πέραν των τεσσάρων πρώτων εβδομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-5277558 και 210-5277570, καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου http://www.cityofathens.gr.

Αξιολόγηση