Σαμαράς: Υπάρχουν ακόμα ελπίδες για συνεργασία

Σαμαράς: Υπάρχουν ακόμα ελπίδες για συνεργασία
Στην νέα κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για κυβέρνηση συνεργασίας.

"Ζήτησα ισχυρή εντολή για να μην υπάρχει ακυβερνησία. Βλέπετε που είμαστε τώρα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:
«Η πρόταση Κουβέλη αγγίζει την δική μας πρόταση», είπε ο αρχηγός της Ν.Δ. Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για τα προβλήματα της χώρας και ετοιμάζεται για εκλογές. Θα πρέπει να ξέρουν όμως ότι θα βρει απέναντι του το ευρωπαϊκό μέτωπο.

Επανέλαβε ότι η πρόταση της Ν.Δ. για αλλαγή του μίγματος πολιτικής στο μνημόνιο με στροφή στην ανάπτυξη και ανακούφιση των αδυνάτων έχει γίνει πλέον αποδεκτή από όλους. Σημείωσε ότι το κόμμα του είπε την αλήθεια και χάραξε ρεαλιστική πολιτική εξόδου από την κρίση.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πήρε την δεύτερη θέση αλλά δεν είχε πρόγραμμα εξουσίας και αυτό φάνηκε τις ημέρες που ακολούθησαν τις εκλογές.
«Μαθαίνουν ως μαθητευόμενοι μάγοι στου κασίδη το κεφάλη», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρξει κυβέρνηση». Υποστηρίζουμε την οικουμενική κυβέρνηση με προϋπόθεση την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την αναδιαπραγμάτευση.
Τον όρο παραμονής στο ευρώ το δέχονται τέσσερα κόμματα, ενώ την αναδιαπραγμάτευση περισσότερο

Αξιολόγηση