Μητσοτάκης: Σε ανοδική πορεία το ηλεκτρονικό εμπόριο

Μητσοτάκης: Σε ανοδική πορεία το ηλεκτρονικό εμπόριο
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) κ. Δημήτρη Θεοφάνους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A. κ. Πάρης Κορωναίος.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών, καθώς και η ενίσχυση ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης. Στόχος μας - σε συνεργασία με τον GR.EC.A. - είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ