Μητσοτάκης: Όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε

Μητσοτάκης: Όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε
Μήνυμα ετοιμότητας για το ενδεχόμενο εκλογών, αλλά και για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας έστειλε η ΝΔ παρουσιάζοντας τις αρχές και τη δομή του υπό κατάρτιση κυβερνητικού της προγράμματος.

Απολύτως ενδεικτική είναι η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε ότι “οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε και η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή. Η ΝΔ ετοιμάζεται με γρήγορο ρυθμό και συστηματικότητα για τη διακυβέρνηση. Οικοδομούμε σχέση εμπιστοσύνης και αλήθειας με τους πολίτες”.

Ωστόσο, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης απέφυγαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το πότε κατά την εκτίμησή τους θα γίνουν οι εκλογές.

Αναφερόμενος στο πεδίο της οικονομίας, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι η ΝΔ θα επενδύσει στο μείγμα χαμηλοί φόροι, επενδύσεις και θέσεις εργασίας, λέγοντας ότι σε περίπτωση που η χώρα επιστρέψει στην ανάπτυξη υπάρχει περιθώριο αποκλιμάκωσης κάποιων φόρων.

Οι βασικές αρχές που θα διατρέξουν το πρόγραμμα της ΝΔ, όπως λένε στελέχη της, θα είναι η αξιοκρατία, η αλληλεγγύη η αριστεία η αξιοπιστία και η ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ