Ανησυχία για το μεταναστευτικό εξέφρασε ο Μητσοτάκης στον ΠτΔ

Ανησυχία για το μεταναστευτικό εξέφρασε ο Μητσοτάκης στον ΠτΔ
Tις ανησυχίες του για την πορεία του προσφυγικού εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος και ζήτησε σήμερα τη συνάντηση, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις».

Ακολουθεί ο διάλογος:

Μητσοτάκης: Κύριε Πρόεδρε, έχω τη χαρά να σας επισκέπτομαι και πάλι, διότι έχω πολύ έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, τις οποίες θα ήθελα και να συζητήσω μαζί σας.

Παυλόπουλος: Ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ και για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες και για την άσκηση των δικών μου καθηκόντων.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο προσφυγικό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ