Σε καλό κλίμα τα τετ α τετ του Κυρ. Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά

Σε καλό κλίμα τα τετ α τετ του Κυρ. Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

Νωρίτερα ο κ Μητσοτάκης πραγματοποιήσε συνάντηση με τονμε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.Eρωτηθείς μετά τη συνάντηση από τους δημοσιογράφους "πώς πήγε" το ραντεβού ο κ. Μητσοτάκης είπε "θαυμάσια", τόνισε ότι "το κλίμα ήταν πολύ καλό όπως ήταν πάντα άλλωστε", ενώ για το εάν συζητήθηκε το θέμα της στήριξης απάντησε "τα εν οίκω μη εν δήμω".

Το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε σύσκεψη για το ασφαλιστικό με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, τον συντονιστή ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υπεύθυνο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου.

Στις 16:00 o αρχηγός της ΝΔ θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου, Νίκο Παπαδόπουλο.

Χθες, κατά την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του είχε συναντήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συνεργασία με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο από τον οποίο ενημερώθηκε και για την οικονομική κατάσταση του κόμματος.

Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η συνεδρίαση πιθανότατα την Πέμπτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πιθανότατα νωρίτερα του προβλεπόμενου ενώ τότε θα εκλεγεί και νέος γραμματέας του κόμματος μιας και ο κ. Παπαμιμίκος συμφωνήθηκε να παραμείνει στη θέση του έως τη διεξαγωγή του.

Αξιολόγηση