Μεϊμαράκης: Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη

Μεϊμαράκης: Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη
Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη και μετά τη διαδικασία εκλογής προέδρου, επισήμανε από την Κέρκυρα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του από το νησί των Φαιάκων, όπου βρίσκεται από το μεσημέρι, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

"Θεωρώ ότι η ΝΔ είναι ενωμένη, προχωρά δυνατά και μετά τη διαδικασία, όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος, η ΝΔ θα συνεχίσει την πορεία της. Αλίμονο", τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι θα ολοκληρωθούν οι εκλογές από την πρώτη Κυριακή, επισήμανε ότι "αυτό θα εξαρτηθεί από τους πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν. Εάν θελήσουν να υπερψηφίσουν τον πρώτο, που πιστεύω ότι θα είμαι εγώ, τότε θα τελειώσουμε από τον πρώτο γύρο, εάν έχουμε ποσοστό πλειοψηφικό όπως ορίζει το καταστατικό, τότε θα έχουμε και δεύτερο γύρο", είπε χαρακτηριστικά.

"Έχει τόσα πολλά προβλήματα ο τόπος και έχει τόσες δυσκολίες ο πολίτης που λίγο τον ενδιαφέρει τώρα όλη αυτή η διαδικασία. Αυτά που τον ενδιαφέρουν είναι να ολοκληρώνουμε και να μπορέσουμε να βρούμε λύση στα καυτά προβλήματα που τον απασχολούν" σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κέρκυρα, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριο, ενώ είχε συναντήσεις με φορείς του τόπου, πρώην βουλευτές, πρώην δημάρχους, πολιτευτές μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη.

Η επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, με την πολιτική του ομιλία στο Εμπορικό Επιμελητήριο του τόπου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ