Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο
Η Ένωση Κεντρώων δεν μπορεί να ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο γιατί, όπως λένε και τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προϊόν εκβιασμού. Εμείς δεν θα δώσουμε ψήφο σε καμία κυβέρνηση αν δεν έχουμε απάντηση στα 9 σημεία που έχουμε δώσει στο πρωθυπουργό για την ανασύνταξη της χώρας».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα «κόκκινα» δάνεια, ενώ πρότεινε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι, «είναι η μόνη λογική λύση στην προσπάθεια να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια».
«Μην την αρνείστε, γιατί όσο το αρνείστε τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι ευθύνες σας. Είναι λάθος η μισή Βουλή να είναι εναντίον της άλλης μισής Βουλής», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση σε όλα τα κόμματα κατηγορώντας τα ότι με τις πολιτικές και τη στάση τους συμβάλλουν στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, και τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι ανένδοτη, ασυμβίβαστοι και δεν θα προδώσει την εντολή αυτή που πήρε από τον ελληνικό λαό.
Ο κ. Λεβέντης, υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός βαδίζει σε μάταιο δρόμο», «του φεύγουν άνθρωποι», είπε και προσέθεσε ότι «το να βάζεις φίμωτρο στους βουλευτές σου είναι ανέντιμο».

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα στους βουλευτές του. Τους λέει ψηφίστε τα μέτρα και θα μας κουρέψουν το χρέος. Κοροϊδεύει τους βουλευτές του. Η κατάληξη θα είναι να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώσει παραίτηση. Ας το κάνει τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ