Οδηγίες για τους ψηφοφόρους της ΝΔ ενόψει των εκλογών

Οδηγίες για τους ψηφοφόρους της ΝΔ ενόψει των εκλογών
Πληροφορίες για τα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες που θα ψηφίσουν στις εκλογές στις 22 Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιεύει η Συγγρού.

Συγκεκριμένα, το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 3 ευρώ, οι συμμετέχοντες ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών -τα εκλογικά κέντρα είναι δημοσιευμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή μπορεί κανείς να ενημερωθεί από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και όσοι “αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους”.

Οι ψηφοφόροι θα χρειαστεί να προσκομίσουν Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, θα ψηφίζει κανείς στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Αξιολόγηση