Παραιτήθηκε ο Τάσος Κορωνάκης - Ολόκληρη η ανακοίνωση

Παραιτήθηκε ο Τάσος Κορωνάκης - Ολόκληρη η ανακοίνωση
Την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και από το κόμμα ανακοίνωσε ο Τάσος Κορωνάκης.

Ο μέχρι προ μηνών, γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε ότι «οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου, συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, σήμερα συναντήθηκα με τον νέο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσα την παραίτηση μου απο την ΚΕ και την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φεύγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για όσα ζήσαμε και είμαι σίγουρος πως με πολλούς και πολλές θα ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες.

Υ.Γ. Προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. Οι απαντήσεις είναι δύσκολες, οι ευθύνες πολλές και ο αναστοχασμός απαραίτητος.

Αξιολόγηση