Λαϊκή Ενότητα: Μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι κατηγορίες του Μεϊμαράκη

Λαϊκή Ενότητα: Μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι κατηγορίες του Μεϊμαράκη
Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα, απαντώντας στην αναφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη περί δραχμικού παραδείσου που, όπως είπε, υπόσχεται το νέο κόμμα, ο οποίος όμως είναι κόλαση.


«Και βέβαια δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει τίποτε καλό από το νέο σχήμα του Λαφαζάνη και της Ζωής. Ο "δραχμικός παράδεισος" που υπόσχονται, είναι η κόλαση που έφεραν, στους συντρόφους» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στην Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης.

«Μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Ομόνοια ότι η Λαϊκή Ενότητα υπόσχεται τάχα ένα "δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση"» σχολίασε η Λαϊκή ενότητα και πρόσθεσε:

«Είναι αποκαλυπτικό ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τις κάλπες τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης, ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι τρέμουν μπροστά στην ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, την οποία πάνε να αποκρύψουν με βροχή από πλαστές δημοσκοπήσεις».

Παράλληλα, κάλεσε τον αρχηγό της Ν.Δ. «να εξηγήσει σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, σε 300.000 νέους που μετανάστευσαν και στον μισό πληθυσμό της χώρας που ζει σε καθεστώς φτώχειας, γιατί εδώ και έξι χρόνια ζουν την κόλαση μέσα στον "παράδεισο" του ευρώ».

«Εκτός αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν απευθυνόταν σε κανένα από αυτούς, αλλά μόνον στο εντός και εκτός Ελλάδας "λόμπι του ευρώ", που πλουτίζει από το κοινό Βίκτορ Ουγκό, "ο παράδεισος των πλουσίων είναι φτιαγμένος από την κόλαση των φτωχών"» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξιολόγηση