"Νεόπτωχος" συνταξιούχος ο Πάγκαλος: «Η σύνταξή μου από 5.900€ έχει μειωθεί στα 1.800€»

"Νεόπτωχος" συνταξιούχος ο Πάγκαλος: «Η σύνταξή μου από 5.900€ έχει μειωθεί στα 1.800€»
Φτωχό και νεόπτωχο συνταξιούχο... χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αποκαλύπτοντας ότι η σύνταξή του έχει κατά πολύ!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Πάγκαλος ανέφερε χαρακτηριστικά:«Φιλοχρήματος δεν είμαι. Φτωχός είμαι, νεόπτωχος συνταξιούχος. Η σύνταξή μου είναι η ανωτάτη σύνταξη του Δημοσίου, η οποία είναι 5.900€ καθαρά. Τώρα, έχει κατέβει στα 1.800 ευρώ»

«Οι ίδιοι οι βουλευτές πρόσεξαν να διατηρείται η αμοιβή τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Δεν λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω - που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας - κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε.

Ωστόσο τάσσεται υπέρ του μνημονίου, λέγοντας: «είναι μονόδρομος το μνημόνιο. Ή μνημόνιο ή τίποτα!»...

Εξαπολύοντας επίθεση στη Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόσκληση που του απηύθυνε για συμμετοχή στην εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, ο κ.Πάγκαλος είπε:

«Είναι τόσο πρόχειρα γραμμένο αυτό το κείμενο, ώστε η κυρία Γεννηματά, με την ηλεκτρονική της διεύθυνση, καλεί τον εαυτό της. Σε αυτό το γελοίο κείμενο περιλαμβάνονται άνθρωποι, όπως εγώ, οι οποίοι έχουν δηλώσει, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, γιατί το θεωρούν κατάντια, ρεζίλι και δεν πρόκειται με την ψήφο τους να επιδοκιμάσουν αυτή την ιστορία. Είναι κατάντια και ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ του 2% και του 4% ακόμη και να μπει στη Βουλή, με επικεφαλής την κυρία Γεννηματά, η οποία ως μόνο προσόν στη ζωή της έχει ότι είναι κόρη του αειμνήστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο όλοι συνδεόμαστε».

Αξιολόγηση