Λαφαζάνης: Λύση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι η έξοδος από το ευρώ

Λαφαζάνης: Λύση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι η έξοδος από το ευρώ
Λύση η έξοδος της Ελλάδας από το ευρωζώνη, επιμένει για μια ακόμη φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών.

"Άλλη λύση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είναι η έξοδος από την ευρωζώνη και το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα" τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι "αν περιμένουμε από τρίτους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για μας είναι πολύ μεγάλο λάθος. Θα βρούμε συμμάχους και χρηματοδοτήσεις εάν κάνουμε το βήμα. Εμείς πρώτα απ’ όλα πρέπει να το κάνουμε και να βγούμε μπροστά, αν δεν το κάνουμε εμείς, κανείς δεν θα το κάνει για μας".

Διερωτήθηκε μάλιστα "εάν όποιος βγαίνει από τη γερμανική φυλακή ύψιστης φυλακής του ευρώ καταστρέφεται" και απάντησε πως αυτό είναι τρομοκρατία.

Ταυτόχρονα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως ήταν απαράδεκτη η μνημονιακή του στροφή, πολιτικό λάθος το να λέγεται πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος και τρομοκρατία το να λέγεται ότι θα πηγαίναμε σε εμφύλιο.

"Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του αποφάσισε να συνομολογήσει το τρίτο μνημόνιο και πέρασε στην αντίπερα όχθη, εμείς δεν μπορούσαμε να συνυπάρχουμε σε αυτό το σχήμα" ανέφερε.

"Στόχος μας είναι να είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη στη Βουλή. Είναι ρεαλιστικός στόχος" εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συμπλήρωσε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν μεγάλα ποσοστά και το μετεκλογικό τοπίο θα γεμάτο ανατροπές.

Αξιολόγηση