Ήσυχος: Ορισμένες δημοσκοπήσεις είναι «απολύτως αναξιόπιστες»

Ήσυχος: Ορισμένες δημοσκοπήσεις είναι «απολύτως αναξιόπιστες»
«Απολύτως αναξιόπιστες» χαρακτήρισε ορισμένες δημοσκοπήσεις ο εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ενότητας κ. Ήσυχος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο κ. Ήσυχος δήλωσε ότι σε μία εκλογική διαδικασία "fast-track" οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και την διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών. Στα χρόνια του μνημονίου πολλά έχουν αλλάξει όμως.

Όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη , με το ΟΧΙ, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες. Ουσιαστικά γελοιοποιήθηκαν.

"Ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα διαψεύσει τις στημένες Κασσάνδρες που στοχοποιούν τη γνήσια αντιμνημονιακή κοινωνική, δημοκρατική και πατριωτική έκφραση της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν έναν πολιτικό σεισμό στη χώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ορίζοντες." καταλήγει ο κ. Ήσυχος.

Αξιολόγηση