Ξεκινάει τις περιοδείες σε όλη τη χώρα ο Μεϊμαράκης - Ποιες περιοχές θα επισκεφθεί

Ξεκινάει τις περιοδείες σε όλη τη χώρα ο Μεϊμαράκης - Ποιες περιοχές θα επισκεφθεί
Περιοχές της Βοιωτίας επισκέπτεται από το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών του σε όλη τη χώρα.

Από τη Θήβα, όπου είχε επαφές με δημάρχους, παραγωγικούς φορείς και πολίτες, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα.

"Ζητώ από τους πολίτες να αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνδιαμόρφωση λύσεων και προτάσεων", τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο Αλιάρτου, ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε τους δημάρχους "θεσμικούς συνεργάτες", ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει στη Λειβαδιά. Στις 19:30 θα πραγματοποιησει κεντρική ομιλία στο "Στρογγυλό" της παραλίας της Χαλκίδας.

Περιοδείες σε όλη τη χώρα

Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τον Ασπρόπυργο, την Κυριακή 30 Αυγούστου την Κόρινθο, ενώ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα επισκεφθεί περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αττική όπου το βράδυ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη ο κ. Μεϊμαράκης θα περιοδεύσει σε περιοχές της Κρήτης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αττική, ενώ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα είναι στη Θεσσαλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αξιολόγηση