Αλαβάνος: «Η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα»

Αλαβάνος: «Η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα»
Κάλεσμα προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έκανε ο Αλέκος Αλαβάνος τονίζοντας ότι η «Η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα». Διευκρίνισε πάντως ότι δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις μεταξύ τους.

«Υπάρχει μια εκτίμηση από την πλευρά μας για την εντιμότητα την ακεραιότητα, τη συνέπεια απέναντι στην εντολή του ελληνικού λαού που έδειξε η αριστερή πλατφόρμα και άλλοι βουλευτές, σε σχέση με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δικιά τους και του κόμματος στήριξαν και ενώ είχαν βγει με άλλο πρόγραμμα εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα χειρότερο από του Παπανδρέου ή του Σαμαρά», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Σχεδίου Β'.

«Η δική μας αντίληψη είναι ότι καλό είναι να συναντηθούν δυνάμεις οργανωμένες σε μια συνεργασία, σε μια κοινή μετωπική λαϊκή προσπάθεια. Ίσως το να μιλάει κανείς για κόμμα είναι πρόωρο αλλά θα ακούσουμε και άλλες απόψεις , θα συζητήσουμε και θα δούμε τι είναι το πιο θετικό» πρόσθεσε, ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Ο κ.Αλαβάνος αναφέρθηκε και στον Γιάνη Βαρουφάκη τονίζοντας ότι δεν έχει σταθερές απόψεις. «Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, έξυπνος αλλά ψυχολογικά είναι έτσι που τη μια σου λέει το ένα την άλλη σου λέει το άλλο» και συμπλήρωσε «Η διαπραγμάτευση ήταν καταστροφική συνολικά και επί Βαρουφάκη και την εβδομάδα την κρίσιμη που καταλήξαμε στο τρίτο μνημόνιο χωρίς τον κ. Βαρουφάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ