Σακελλαρίδης: «Υπάρχουν πολλά ζητήματα που μπορούμε να παλέψουμε»

Σακελλαρίδης: «Υπάρχουν πολλά ζητήματα που μπορούμε να παλέψουμε»
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε  «Υπογράψαμε, λαμβάνοντας υπόψη τις υλικές συνέπειες που θα είχε η άλλη επιλογή στα λαϊκά στρώματα, υπογράψαμε στο όνομα αυτών που έχουμε την ευθύνη ως κυβέρνηση».

Είπε ακόμη ότι πρέπει να διεξαχθεί γόνιμος διάλογος για όλο το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και πριν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, για τους σχεδιασμούς, τους συσχετισμούς και τις βεβαιότητες και πρότεινε την διεξαγωγή έκτακτου Συνεδρίου, υποστηρίζοντας ότι αυτό έπρεπε να διεξαχθεί ούτως ή άλλως, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ενώπιον τομής στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι όλοι τάσσονται υπέρ της ενότητας, η οποία «δεν επιβάλλεται».

Αναφέρθηκε στον επιχειρούμενο «κανιβαλισμό» εις βάρος «συντρόφων γιατί βάζουν ζητήματα», που οι επικριτές τους θέλουν να ποινικοποιηθούν.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα απειλούνται σύντροφοι με Ειδικά Δικαστήρια και μάλιστα από ποιους;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Τόνισε ότι στην περίπτωση διάσπασης «πολύς κόσμος θα πάει σπίτι του και αυτό (θα) είναι η μεγαλύτερη απώλεια».

Πρόσθεσε ότι ουδείς είναι ευχαριστημένος από την διακυβέρνηση της χώρας, επισημαίνοντας ότι «δεν φθάσαμε στα όρια της αριστερής διακυβέρνησης με ποιοτική αναβάθμιση σε σειρά ζητημάτων». «Υπάρχουν πολλά ζητήματα που μπορούμε να παλέψουμε», κατέληξε ο κ. Σακελλαρίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ