Ντομπρόφσκις:«Χρειάζεται περισσότερη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα»

Ντομπρόφσκις:«Χρειάζεται περισσότερη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα»
Στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων στο Brussels Group βρίσκονται ζητήματα, όπως ο ΦΠΑ, το συνταξιοδοτικό, η αγορά εργασίας και η δημόσια διοίκηση. Χρειάζεται μεγαλύτερη πρόοδος τόνιζε νωρίτερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Έχει πραγματοποιηθεί πρόοδος από χθες, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς.

Αυτό σημείωσε, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις, αναφερόμενος στην κατάσταση των διαπραγματεύσεων της ελληνικής πλευράς με τους θεσμούς.

Το Βrussels Group συνεχίζει τη δουλειά του, ανέφερε ο Επίτροπος, επαναλαμβάνοντας ότι στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων βρίσκονται ζητήματα, όπως ο ΦΠΑ, το συνταξιοδοτικό, η αγορά εργασίας και η δημόσια διοίκηση.

Απαιτείται μεγαλύτερη πρόοδος

Χρειάζεται περισσότερη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, ανέφερε κατά το briefing η εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν, Annita Breidthardt, μεταδίδει το Reuters.

«Περισσότερη πρόοδος απαιτείται στις συζητήσεις. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα. Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν», δήλωσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις στο Brussels Group ξεκίνησαν την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ