Φίλης: Ο Στουρνάρας προαλείφεται για πρωθυπουργός

Φίλης: Ο Στουρνάρας προαλείφεται για πρωθυπουργός
«Δεν υπήρχε καμία επίθεση εναντίον του κ. Στουρνάρα. Υπήρξε η οφειλόμενη κριτική σε σχέση με κινήσεις, οι οποίες, είτε ευθέως έχουν γίνει από τον ίδιο, είτε αποδίδονται στις υπηρεσίες και το στενό προσωπικό του κ. Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας...», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 984», ο κ. Φίλης σημείωσε ότι υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο κ. Στουρνάρας προαλείφεται για πρωθυπουργός. «Ο κ. Στουρνάρας υπήρξε πολιτικός, δεν είναι ένας τραπεζίτης. Ήταν υπουργός Οικονομικών και μάλιστα με πολύ επώδυνες παρεμβάσεις για τα λαϊκά συμφέροντα.

Ο κ. Στουρνάρας βλέπει ότι έχει ναυαγήσει το παλιό πολιτικό προσωπικό και έχει στο μυαλό του - πιστεύω - το μοντέλο να είναι όχι αρχηγός κόμματος, αλλά υποψήφιος πρωθυπουργός από κόμματα που θα συνέκλιναν... Αυτό αφορά τον κ. Στουρνάρα, όχι εμάς.

Υπερβαίνοντας τα όριά του», ανέφερε. Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «θα δούμε τα μέτρα και θα κρίνουμε. Θα δούμε, επίσης και το αντιστάθμισμα, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει και το θέμα του χρέους. Ρύθμιση και μείωση του χρέους. Είναι σαφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ