Επίθεση Βενιζέλου: Ο Τσίπρας κάνει ζημιά στη χώρα

Επίθεση Βενιζέλου: Ο Τσίπρας κάνει ζημιά στη χώρα
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην Βουλή με αφορμή την πορεία των διαπραγματεύσεων και το επερχόμενο Eurogroup.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εν ενεργεία Πρωθυπουργός, δεν είναι κριτής των πάντων. Κριτής των πάντων είναι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, δεν είναι ο κύριος Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για «παπικό και ύφος πολλών καρδιναλίων του Πρωθυπουργού».

«Η ώρα της αλήθειας ήρθε όχι μόνο για τον Τσίπρα και την μικρή ομάδα του Μαξίμου, αλλά για όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Κανείς δεν μπορεί να διατηρήσει την πλαστή αντιμνημονιακή παρθενία του» είπε στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον πρωθυπουργό να ενημερώσει την Βουλή χωρίς επικοινωνιακές μεγαλοστομίες.

«Δεν ξέρετε τα δεδομένα και αγωνίζεστε για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Ελένη...» είπε με νόημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «υπάρχει πανικός εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας» και κατηγόρησε τον Αλ.Τσίπρα πως «αποδέχεται και ενθαρρύνει το βασικό επιχείρημα των πιο ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα δεν τηρεί τις προϋποθέσεις».

«Έρχεται και υπονομεύει την χώρα του και τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της χώρας. Γιατί; Γιατί δεν κάνει διαπραγμάτευση με τους έξω, αλλά στο εσωτερικό. Στη διαπραγμάτευση στο εξωτερικό εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τι γίνεται με την διαπραγμάτευση στο εσωτερικό», ανέφερε.

«Δυστυχώς η μόνη λύση είναι το μνημόνιο 3. Ποιος θα δώσει το επιπλέον δάνειο; Δεν φτάνουν τα επιπλέον 30 δισ.», τόνισε ο κ.Βενιζέλος, εκτιμώντας ότι τώρα ξεκινά η φοροεπιδρομή και το σχέδιο αφανισμού της μεσαίας τάξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ