ΠΑΣΟΚ: Ανεύθυνες και επικίνδυνες οι συνεχείς επιδεικτικές δηλώσεις του κ. Καμμένου

ΠΑΣΟΚ: Ανεύθυνες και επικίνδυνες οι συνεχείς επιδεικτικές δηλώσεις του κ. Καμμένου
Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού στην εφημερίδα The Times ότι η “Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές, αν συνεχίσει να παρεμβαίνει", υπογραμμίζοντας ότι οι ξένες κυβερνήσεις και τα διεθνή ΜΜΕ αντιλαμβάνονται την Ελλάδα "ως εν δυνάμει κίνδυνο για την ευρωπαϊκή ασφάλεια".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Οι συνεχείς επιδεικτικές δηλώσεις του κ. Καμμένου, κυβερνητικού συνεταίρου και πολιτικού καθοδηγητή του κ. Τσίπρα, ότι η Ελλάδα θα στείλει τους τζιχαντιστές στη Ευρώπη αν η Ευρώπη εξακολουθήσει να πιέζει την Ελλάδα στη διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα στήριξης, είναι πλέον όχι μόνο ανεύθυνες, αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Οι διεθνείς οργανισμοί, οι ξένες κυβερνήσεις και τα διεθνή ΜΜΕ καταγράφουν ότι αυτά τα δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας που θεωρεί ότι ασκεί πίεση για τη διαπραγμάτευση γύρω από το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, όταν την εμφανίζει ως εν δυνάμει κίνδυνο για την ευρωπαϊκή ασφάλεια .

Αντιλαμβάνονται άραγε οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος πόσα τέτοια «επιχειρήματα» μπορούν να προβάλουν απευθυνόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ γειτονικές μας χώρες που βρίσκονται σε απευθείας γεωγραφική επαφή με εστίες κρίσεων και πολέμων;

Πόσο ακριβά πρέπει να πληρώσει η χώρα τον εθνικό λαϊκισμό και τη φτηνή δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;»

Αξιολόγηση