Σακελλαρίδης: Αποστομωτικές οι απαντήσεις του κ. Κατρούγκαλου

Σακελλαρίδης: Αποστομωτικές οι απαντήσεις του κ. Κατρούγκαλου
Τη στήριξη της κυβέρνησης στον Γ. Κατρούγκαλο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτηρίζοντας ως αποστομωτικές τις απαντήσεις που έχει δώσει από το μεσημέρι του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας του δημοσιεύματος του Βήματος, που μιλούσε για τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραφε ο κ. Κατρούγκαλος με απολυμένους από το Δημόσιο, στα οποία προβλέπονταν δικηγορική προμήθεια 12%.

«Οχι μόνο δεν προσπάθησε να κρυφτεί, να κλείσει το θέμα, αλλά ο ίδιος έδωσε τις απαντήσεις σε δημόσια θέα ώστε να μην μείνει καμία ψευδής αίσθηση ότι μπορεί να υπάρχει κάτι το οποίο είναι βάσιμο σε αυτό το δημοσίευμα», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης για τον αναπληρωτή υπουργό, ενώ αναφερόμενος στις απαντήσεις που έδωσε ο τελευταίος, πρόσθεσε ότι αυτές «δείχνουν στην ουσία ότι όχι απλώς δεν τίθεται θέμα, αλλά τίθεται θέμα από αυτούς που βάζουν το θέμα».

Στις δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε αιχμές για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τη «σπουδή» με την οποία έσπευσαν «να υιοθετήσουν ένα ρεπορτάζ το οποίο κινείται στη σφαίρα της φαντασίας και μάλλον ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο είναι στον τομέα της λάσπης απέναντι στην κυβέρνηση».

«Αδυνατώ να ακολουθήσω αυτή τη συλλογιστική. Ποιο είναι το ηθικό ζήτημα όταν αφότου γίνεται ευρωβουλευτής σταματάει αυτού του τύπου το λειτούργημα και πολύ περισσότερο όταν έχει γίνει υπουργός», σημείωσε.

Ακόμη, ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως «για τους λόγους τους οποίους επιλέχθηκε να στοχοποιηθεί όχι μόνο ο κ. Κατρούγκαλος αλλά και η κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ