Κουίκ: Η κυβέρνηση θα διεκδικήσει πολλά δισ. ευρώ από γερμανικές εταιρίες για σκάνδαλα

Κουίκ: Η κυβέρνηση θα διεκδικήσει πολλά δισ. ευρώ από γερμανικές εταιρίες για σκάνδαλα
Την άποψη ότι για κάθε απόφαση της κυβέρνησης που θα έχει δημοσιονομικό κόστος θα πρέπει να λαμβάνει ένα αντίστοιχο μέτρο, εξέφρασε ο υφυπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Mega.

«Δεν λέω μόνο τη λέξη δημοσιονομικό κόστος, λέω και τα ισοδύναμα. Θα υπάρξουν ισοδύναμα. Δηλαδή, όταν παίρνεις ένα μέτρο θα ξέρεις από που αλλού θα το βρεις. Και νομίζω ότι αυτή η ιστορία των 100 δόσεων βάζει επάνω στο ταμείο μέτρα ισοδύναμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Προανήγγειλε επ' αυτού ότι ο Πάνος Καμμένος θα διεκδικήσει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από γερμανικές εταιρείες για σκάνδαλα, χρήματα που φιλοδοξεί να μπουν στα κρατικά ταμεία, ενώ πρόσθεσε ότι ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει στο Πεντάγωνο 120 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με πιθανή εμπλοκή των θεσμών στα νομοσχέδια που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση, επισήμανε ότι «δεν θα επιτρέπαμε να εμπλακούν γιατί είναι θέματα που αφορούν στην αξιοπρέπεια του Έλληνα, στο χαμόγελο του Έλληνα και ένα καλύτερο αύριο του Έλληνα, το δημοσιονομικό κόστος το υπολογίζουμε στις σκέψεις αυτές».

Αξιολόγηση