Σ.Λεουτσάκος:«Να παραιτηθεί ο Στουρνάρας από επικεφαλής της ΤτΕ»

Σ.Λεουτσάκος:«Να παραιτηθεί ο Στουρνάρας από επικεφαλής της ΤτΕ»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Στάθης Λεουτσάκος ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα ,μετά από δηλώσεις που έκανε ο διοικητής της ΤτΕ νωρίτερα σήμερα.

«Ο κ. Στουρνάρας έχει βαθιές πολιτικές ευθύνες για τα όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός, έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Alpha.

«Αντιμετωπίζει δυσκολίες σε πολιτικό επίπεδο, καθώς εφάρμοσε πολιτικές που είναι σε αντίθεση με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Γενάρη, και συνεχίζει, ως μη όφειλε, και στη νέα περίοδο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε επισημάνει ότι, η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και τη μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι η Ελλάδα οφείλει να μετατραπεί σε μία χώρα φιλική στις επενδύσεις, ζητώντας την ταχεία ολοκλήρωση των ιδιωτικοποιήσεων σε Ελληνικό – περιφερειακά αεροδρόμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ