Παπαδημούλης: «Να περάσει γρήγορα τις "συμπληγάδες" η κυβέρνηση»

Παπαδημούλης: «Να περάσει γρήγορα τις "συμπληγάδες" η κυβέρνηση»
Την ανάγκη να προετοιμάσει η κυβέρνηση την επόμενη ημέρα μετά τη λήξη της παράτασης της δανειακής σύμβασης τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να μπορέσει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της θα πρέπει να περάσει από «συμπληγάδες».

«Αυτό που πρέπει να γίνει και γρήγορα είναι να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τις συμπληγάδες που σημαίνει γρήγορα, μέσα στον Μάρτιο, να εξειδικευτεί η συμφωνία πλαίσιο της 20ης Φεβρουαρίου. Αυτό απαιτεί στο επίπεδο των τεχνοκρατών να γίνει εντατική δουλειά ώστε αυτά που συμφωνήθηκαν να μεταφραστούν σε συγκεκριμένες πράξεις και αριθμούς, και από τώρα να ξεκινήσει η συζήτηση και η προετοιμασία για μετά τον Ιούνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

«Η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ έκανε λόγο για κινδυνολογία που οφείλεται σε λόγους διαπραγματευτικούς. Διαβεβαίωσε δε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κάνει την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ευρωζώνης.

Στόχος των αντιπάλων, όπως είπε, είναι να απαξιωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, να στριμωχθεί γιατί παίρνουν ιδέες και άλλοι. «Ορισμένοι προσπαθούν να μας τσαλακώσουν. Γι΄αυτό κι εμείς τώρα, η κυβέρνησή μας και όλοι μας, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο μέλος, πιο πολλά έργα, λιγότερα λόγια, δουλειά, συνοχή, αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις και επισήμανε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να αξιολογούνται υπουργοί που έχουν λιγότερο από 1,5 μήνα που ορκίστηκαν. «Ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης, ο Βαρουφάκης, το οικονομικό επιτελείο κάνουν δουλειά», είπε.

Αξιολόγηση