Τσίπρας: Ανάγκη για εθνική ενότητα - Παυλόπουλος: Κοινός αγώνας γιατί να βγει ο τόπος από το τέλμα

Τσίπρας: Ανάγκη για εθνική ενότητα - Παυλόπουλος: Κοινός αγώνας γιατί να βγει  ο τόπος από το τέλμα
Στη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισήμανε ότι υπάρχει ανάγκη εθνικής ενότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος απάντησε ότι πρέπει να δοθεί ένας κοινός αγώνας γιατί ο τόπος πρέπει να βγει από το τέλμα και πρέπει να γνωρίσει την ελπίδα.

«Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να δοθεί από την Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει χάσει μεγάλο μέρος των αξιών βάσει των οποίων οικοδομήθηκε» συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος ο οποίος μνημόνευσε και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και όσα είχε αναφέρει σε ομιλία του για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις 20:30 λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δηλώσεις θα γίνουν μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό» είχε είπε εισερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές και σας ζητώ συγγνώμη για τον κόπο που κάνετε όλη αυτή την ώρα».

Διαβάστε ακόμα:Συνάντηση Τσίπρα - Βενιζέλου αναμένεται αύριο στο Μαξίμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ