Κατρούγκαλος: Θα αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα στον ΑΣΕΠ

Κατρούγκαλος: Θα αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα στον ΑΣΕΠ
Η μη εφαρμογή των αποφάσεων του ΑΣΕΠ είναι σκάνδαλο που προσβάλλει τη νομιμότητα και το κράτους δικαίου δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων.

«Με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αδιόριστων Επιτυχόντων ΑΣΕΠ συμφωνήσαμε ότι θα αποκατασταθεί η νομιμότητα, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί να γίνει μια επανατοποθέτηση/επαναπρογραμματισμός ανά υπουργείο ανάλογα με τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει» ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση.

«Το δέχτηκαν καλόπιστα, αντιλαμβανόμενοι και αυτοί ότι δεν μας αφορά μόνο το θέμα της δικαιοσύνης ατομικά, αλλά και η ανάγκη αναδιοργάνωσης της δημοσίας διοίκησης έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άμεσες και πιεστικές ανάγκες».

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων ΑΣΕΠ επέκριναν τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις τακτικές που ακολούθησαν, κρατώντας σε μία ιδιότυπη ομηρία ανθρώπους που είχαν πιστέψει στην αξιοκρατία και την αξιοπιστία της πολιτείας και συμμετείχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ