Γ. Παπανδρέου: «Aισιοδοξώ ότι θα μπούμε στη Βουλή - θα συνεχίσουμε τον αγώνα»

Γ. Παπανδρέου: «Aισιοδοξώ ότι θα μπούμε στη Βουλή - θα συνεχίσουμε τον αγώνα»
Την ανάγκη συνεργασίας για να μη μπει η Ελλάδα σε μία δίνη περιπετειών υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του λίγο μετά τη γνωστοποίηση του τελικού exit poll.

«Το έργο που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα χρειάζεται πολλές πλάτες. Να σεβαστούν τις θυσίες των Ελλήνων, να συνεργαστούμε, με ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο, απέναντι σε όσους μας αμφισβητούν ότι μπορούμε να αλλάξουμε.

Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική δημοκρατία.

Το σχέδιο πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού. Μόνο έτσι θα ενωθούν οι ελληνικές δυνάμεις για ένα κοινό εθνικό σκοπό.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε στη νέα Βουλή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Κίνημα μας θα είναι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Έλληνα, κάθε Ελληνίδα και κάθε έναν από συνεργάτες και εθελοντές. Καλή νέα αρχή», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις πρώτος από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και πριν ξεκαθαρίσει εάν το κόμμα του μπαίνει τελικά στη Βουλή.

Επίσης, ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλέ άμεσα ανοιχτό συνέδριο για το κόμμα του, επαναλαμβάνοντας τις βασικές αρχές της αυτοοργάνωσης και της δημιουργικής διαβούλευσης.

Αξιολόγηση